Més cuinetes

Un nou recull de receptes d'El Món a Rac1

Autor: Puig Botey, Fermí

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Més cuinetes

Més cuinetes

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLANETA
Publicación:
22/11/2011
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Fermí Puig condueix la secció setmanal Cuinetes del programa El món a Rac1. El 2009 algunes de les receptes esmentades van quedar recollides en un llibre amb el mateix títol que el seu espai radiofònic. Ara, dos anys després, i amb una audiència més que consolidada, Fermí Puig torna amb "Més cuinetes", una nova selecció de receptes pròpies, d'amics i …

Fermí Puig condueix la secció setmanal Cuinetes del programa El món a Rac1. El 2009 algunes de les receptes esmentades van quedar recollides en un llibre amb el mateix títol que el seu espai radiofònic. Ara, dos anys després, i amb una audiència més que consolidada, Fermí Puig torna amb "Més cuinetes", una nova selecció de receptes pròpies, d'amics i d'oients del programa, amarades de les anècdotes narrades pel xef, un comunicador nat.Un llibre per a tot tipus de cuiners, amb receptes bàsiques per a principiants i especials per als més agosarats. 
Leer más

Más libros de Puig Botey, Fermí

  • CUINETES

    NO DISPONIBLE

    CUINETES

    10,95€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

Més cuinetes

Editorial:
PLANETA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-1416-6
EAN:
9788466414166
Nº páginas:
0
Colección:
COL.LECCIO CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
260 mm
Ancho:
160 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Fermí Puig (Granollers, 1959) es va iniciar en el món de la cuina al restaurant que regentava Montse Guillén al carrer de Marià Cubí de Barcelona.Després de passar alguns anys en diferents restaurants, entre els quals El Bulli, i formar-se amb els millors professionals de tot el món, Fermí Puig va arribar a l'Hotel Majestic de Barcelona, on va engegar el restaurant Drolma. L'any 2002 va ser guardonat amb una prestigiosa estrella Michelin. Des del 1995 fins al 2003 Puig va ser executive xef del Majestic i xef del Drolma simultàniament. Fins al 2011 ha estat xef director del Drolma i del Petit Comitè.  

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar